פיצה דובדבנים או פטריות פונגי? השף חיים לרנר בפוד טראק פיצה דה קואליטה (pizza di qualita) בעין זיוון שברמת הגולן, מרים את הרף של המושג פיצת שף באמצעות פיצת בוטיק נפוליטנית בעבודת יד מחומרי גלם מקומיים.
עין זיוון, רמת הגולן – אחת המיקומים המרהיבים ביותר בישראל, אם תכנסו בין השבילים הירוקים של הקיבוץ, תוכלו להבחין ב pizza di qualita פוד טראק פיצה, מסעדה שהפכה ליעד מבוקש לאוהבי הפיצה האיכותית. בעלי המסעדה, השף חיים לרר ואשתו דינה, הצליחו ליצור מקום מושלם לשילוב בין האוכל המצויין לנוף עוצר נשימה.
פיצה עושים באהבה או לא עושים בכלל
עבור חיים ודינה, קולינריה היא בכלל סיפור של אהבה. הם פגשו זה לזה בעבודתם המקצועית המשותפת במסעדת ארקפה ומאז הכול היסטוריה., כשחיים החליט ליצור מקום ייחודי שבו יוכל להביא את הטעמים והניסיון שרכש לאורך השנים, דינה החליטה להתייצב לצדו. פוד טראק פיצה הפך להיות מוקד עליה לרגל המשלב בין הגולן הירוק לקולינריה מצוינת.
חיים לרנר, שף קונדיטור ובולנז'ר, בעל וותק של מעל ל- 20 שנים בעולם הקונדיטוריה והאפייה, למד
בצעירותו בבית הספר הגבוה למקצועות הקונדיטוריה של אסטלה, ובין היתר ניהל מסעדות ובתי קפה
מובילים במרכז הארץ.
לרנר נשוי + 3, התגורר עם משפחתו בכפר סבא, כאשר לפני שנה וחצי החליטו לעשות שינוי ולעבור להתגורר בעין זיוון, ולהגשים את חלומו- לאפות בצקים טעימים שמשמחים אנשים, ופתח את הפודטארק – 'פיצה דה קוואליטה' בתיירות עין זיוון, או כפי שמכריו ואוהבי הפיצה אומרים 'הפיצה של חיים'.
בפודטראק הוא מציע מגוון רחב של פיצות העשויות מבצק איטלקי משובח, הנעשה בהכנה
עצמית ובתפיחה של 72 שעות עם מגוון עשיר של תוספות, ולצד, סלטים מרעננים, מרקים בחורף וקינוחים.
טעמים ייחודיים מרמת הגולן
המסעדה משתמשת בחומרי גלם מקומיים מהגולן, המעניקים לפיצות המוגשות טעמים מרעננים וייחודיים. מבחר הפיצות בתפריט מפנק ומגוון, משתלבות בין טרדיציות ייחודית לבין רעיונות חדשניים.
התפריט של פוד טראק פיצה משתנה בהתאם לעונות השנה ולזמינות החומרים המקומיים. לצד פיצות קלאסיות כמו מרגריטה תוכלו למצוא במקום גם פיצות ייחודיות כמו פיצת 'פטריות 'פונגי אל בורו' שמורכבת מפטריות שגדלות בחווה לגידול פטריות ייחודיות מקומית בעין זיון. מיוחדות ופיצת מדובדבנים, שנשמעות מוזרות אך מרתקות את החשיבה ומעודדות לנסיעה בעולם הטעמים החדשים.
פיצה פונגי אל בורו מורכבת לדוגמה מרוטב ביאנקה, מוצרלה, גרנה פדנו, מיקס פטריות מקומיות בחמאה, סוכריות שרי, בצל סגול ופטרוזיליה. טעמנו ואז חיסלנו במהירות.
לרוב הפיצות ניתן לבחור בין מגוון רחב של בסיסים ותוספות, החל מצלחות מטעמים קלאסיים כמו גבינות משובחות ורסק עגבניות טרי, ועד למרקמים וטעמים מפתים כמו פסטו או זיתים ירוקים. השף חיים לרר, שמכין ומקים את הפיצות עם מקצועיות ואהבה רבה, מתייחס לכל רכיב בתשומת לב ויוצר חווית פיצה בלתי נשכחת שגורמת ללקוחות לחזור שוב.
פסטורליה בלתי נשכחת
לא רק הפיצות המשובחות מרעננות את החושים, אלא גם הנוף המרהיב שמקיף את פוד טראק פיצה.בכניסה לפוד טראק פיצה, אנחנו מיד מוקפים באווירה פסטורלית. אי אפשר לדמיין מרחב ירוק יותר מאשר המדשאות המשורטטות של קיבוץ עין זיון שמרחיבות את הלב בשלווה כשאנו ממתינים לפיצה תחת עצי אקליפטוס.
לא רק הפיצות והשלווה המדהימה סביב הפודטראק מקנים pizza di qualita את המוניטין המרשים, אלא גם השירות האדיב והמקצועי של חיים ודינה. שמקפידים על שירות מעולה ושמחים לייעץ ולעזור בבחירת הפיצה המתאימה לכל לקוח. הם מבינים את חשיבות הפרטים הקטנים ומשקיעים את המרב מאמצים כדי להבטיח שכל הלקוחות יהיו מרוצים מחווית האוכל והשירות שלהם.
עדיין לא ביקרתם?
לאוהבי הפיצה האיכותית והמקומית, pizza di qualita היא יעד בלתי נמנע. השף חיים לרר מצליח להפתיע בכל פעם מחדש עם רעיונות ייחודיים לפיצות טעימות. השילוב בין המזון המוגש לנוף הסביבתי היפה, הופכים את המסעדה למקום מומלץ בחום לטיול ובילוי ברמת הגולן.
אז אם אתם מחפשים חוויה גסטרונומית מיוחדת באיכות משובחת ובנוף טבעי עוצר נשימה, אל תחמיצו את ההזדמנות לבקר ב pizza di qualita פיצה בעין זיוון, רמת הגולן.
תיירות עין זיוון מקום מושלם לחגיגה של נוף וטעמים
המסעדה ממוקמת בלב התיירות של עין זיוון שפורחת עם שוק איכרים ססגוני בימי שישי
'תיירות קיבוץ עין זיוון' בצפון רמת הגולן, מהווה מוקד מרכזי עבור המבקרים ברמת הגולן, עם
מגוון אטרקציות ואתרי קולינריה ותיירות חדשים, כולם בקיבוץ, בסמוך לחדרי כפר הנופש.
קיבוץ עין זיוון מעודד, מפתח ומקדם יזמויות מתחומים שונים- קולינריה, אומנות, עיצוב, חקלאות
ועוד, כאשר כולם ממוקמים בקיבוץ ומהווים יחד מנוע צמיחה לתיירות ויזמות פורחת. רק לאחרונה
נחנכו מספר מיזמים חדשים, ביניהם: חוות שדה לבנדר, פודטראק, חוות פטריות ועוד.
הבאים לעין זיוון ייהנו גם משלל אטרקציות ואתרי קולינריה בעין זיוון, ביניהם:
שוק איכרים 'ע"ז-איז מרקט' ברחבת כפר הנופש עין זיוון בימי שישי, 'אלקע בר'- בר אוכל חדש במצפה
קוניטרה, 'פרימורדיה'- חווה חדשה גידול לפטריות, טעימות יין ביקב פלטר, מאפיית 'מטרלו' של האופה
עדי פרץ, מפעל בוטיק לשוקולד 'דה קרינה', 'חוות שדה לבנדר', ארוחת בוקר בופה עשירה- במסעדת
כפר הנופש עין זיוון הפתוחה לקהל הרחב (בהזמנה מראש), קטיף פירות בבוסתן בראשית בעין זיוון ועוד.
כפר הנופש עין זיוון מציע 49 חדרי אירוח- בקתות עץ, וסוויטות, באווירה כפרית.
לפרטים על כלל אתרי התיירות וכפר הנופש עין זיוון-
תיירות קיבוץ עין זיוון- 073-7599793 https://www.enzivan.co.il/
בין המנות שבתפריט:
-פוקצ'ה הבית בתיבול שמן זית, עשבי תיבול ומלח ים אטלנטי מוגשת בליווי של שלושה מטבלים
-פוקצ'ה קפרזה בתיבול של שמן זית, עגבניות שרי צבעוניות, מלח ים אטלנטי, מוצרלה פרסקה, עלי
בזיליקום טריים ובלסמי מצומצם
-שושני שום חלה המוגשת עם חמאת שום ופטרוזיליה ומוצרלה
-פיצה פוטנסקה- רוטב עגבניות, מוצרלה, פרמז'ן פילה אנשובי, טונה, שום קונפי, פלפל צ'ילי ועגבניות שרי
-פיצה טרופית (הוואי)- רוטב עגבניות, מוצרלה, פרמזן, אננס, פלפל ירוק חריף, ופטה כבשים
עוד בתפריט הפיצות: פיצה גבינת עיזים, פיצה יוונית, פיצה מרגריטה, פיצה פפרוני, פיצה פולנטה, פסטו
ועוד.
תודה לנטע שושן מיעל שביט תקשורות על הסיוע בהכנת הכתבה