השפית ליאור אוחיון, בוגרת "מאסטר שף", חוזרת עם מקום חדש בהובלתה – בר הקיץ הContento במלון קרלטון על קו המים של תל אביב. בר הקיץ של מלון קרלטון תל אביב הContento פותח את שעריו בשיתוף פעולה ייחודי השפית ליאור אוחיון שחוזרת לקדמת הבמה שלוש שנים לאחר שהשתתפה במאסטר שף.
אתמול בערב הוזמנתי עם זוגתי לבר ה"קונטנטו" החדש במלון קרלטון בת"א כסוקר מטעם אתר "המומלצים". כבר בכניסה למקום הוקסמנו מכמויות הפרחים והצמחיה שמיד השרו תחושת רוגע נעימה. הנוף המושלם לים והמוזיקה הנעימה השלימו את התחושה, קו ישיר לשקיעה היפה בעיר.
התלבטנו היכן כדאי לשבת כדי לקבל את התמונה המושלמת – ובחרנו בטרסה מעט מוגבהת – וקיבלנו זוית נהדרת לכל המתרחש. יש גם שולחנות או ישיבה על הבר עצמו, רק תבחר.
זהו בר קוקטיילים ואוכל מעשה ידיה של לא פחות מליאור אוחיון – בוגרת מסטר שף.
מנות טעימות ומיוחדות הוגשו לנו בזו אחר זו – החל מסלט בורטה, סיגרים של דג טרטר ופיסטוקים, שוחים ברוטב צ'ימצ'ורי ומגולגלים בקולורבי
ביסים של קוביות קריספיות עם פטריות מיוחדות, ואצבעות גבינה מטוגנות ברוטב מתוק, מתוק מידי לטעמנו, אך השילוב עם המליחות של הגבינה עשה חגיגה של טעמים בפה.
קוקטיילים מיוחדים הוגשו – צבעוניים ומפתיעים בטעמים מוזרים של חריף וחמוץ, הבר עצמו מסוגנן ועמוס בצמחיה, עשיר בכל סוגי האלכוהול.
ניכר שמחשבה רבה הושקעה בעיצוב המקום וביצירת האוירה המיוחדת של ים-אוכל-אלכוהול, מקום מושלם למנוחה אחרי הים, דייט רומנטי על רקע השקיעה או פגישה עסקית. צמחיה עשירה ופרחים פזורים בכל מקום ומוסיפים צבעוניות וחיים בכל פינה.
הצוות היה מנומס וחייכן, ליאור ובעלי המקום עברו בין הנוכחים, הסבירו על המנות המיוחדות וענו לכל שאלה בסבלנות ובחפץ לב.
בר אוכל הקיץ הContento הוא יעד תוסס וחי על קו חוף הים הממוקם מתחת למלון קרלטון תל אביב. בר שקיעה זה מציע אווירה ייחודית ומכילה החוגגת את המגוון התרבותי ומעודדת קשרים בין המבקרים.
הבר ב-Contento Beach Bar הוא לב החוויה, ומציע מגוון רחב של משקאות מרעננים שיתאימו לכל ההעדפות. מקוקטיילים צוננים ועד בירות קרות כקרח ואפשרויות לא אלכוהוליות, יש מה לספק כל צמא. התפריט שנבנה על ידי השפית של המקום – ליאור אוחיון , יוצאת ״מאסטר שף״ שחוזרת עם מקום חדש בהובלתה אחרי ההצלחה הגדולה במקום הקודם ״סר עבדול״ עם תפריט מיוחד שבנתה שנועד לספק תענוג קולינרי המשלים את חווית החוף.
השותפות בין מלון קרלטון תל אביב לבר האוכל הContento כוללת את: אמיר אטיאס, רועי וולנרמן, עמית זנזורי, בראל אדם, בן אור ביטון, לני מוקסהם, אורי שי חדד והשפית ליאור אוחיון. הContento יארח בחודשים הקרובים מגוון אירועים ופעילויות, כגון הופעות מוזיקה חיה, מסיבות וארועים מיוחדים, מה שמוסיף שכבה נוספת של ריגוש ובידור לחוויית החוף. אירועים אלו מטפחים תחושת קהילה ומספקים הזדמנויות ליצירת קשרים חברתיים ויצירת קשרים חדשים. בין אם אתם מחפשים יום רגוע אל מול החוף, מפגש מהנה עם חברים, חגיגת יום הולדת או ספוט לדייט המושלם קונטנטו סאנסט קלאב מציע חוויה בלתי נשכחת ומהנה.
יוסי נביא, מנכ"ל מלון קרלטון תל אביב: "יצאנו לדרך בשיתוף פעולה ייחודי, ממנו ייהנו מבקרי הבר ואורחי המלון היוקרתי בסטנדרט הגבוה ביותר של קרלטון תל אביב. הצעד הזה מצטרף לסדרת שיתופי פעולה מגוונים, אותם אנחנו יוצרים במלון בהתאם לחזון שלנו – מתן שירות חוויתי, צעיר ויוקרתי לאורחינו מהארץ ומהעולם. מוזמנים להתארח אצלנו, להנות מאווירה עסקית ונינוחה וגם להתפנק בדרינק קיצי על הים״.
השפית ליאור אוחיון: "אני מאוד מתרגשת לחזור עם קונטנטו המקום פשוט קסום ויפיפה. אנחנו עובדים במרץ כדי לתת חוויה שלמה של אוכל טוב ואווירה מושלמת ואני כבר מחכה ומתרגשת לפגוש ולהאכיל שוב כל הערב את הלקוחות שיגיעו.
רועי וולנרמן, נציג הבעלים בר האוכל Contento: "אנחנו נרגשים לפתוח את הContento, במיקום המושלם של תל אביב, על קו החוף למרגלות מלון קרלטון תל אביב. עם 20 שנות ניסיון של אירוח במספר מסעדות ברחבי העיר, הContento (תרגום מאיטלקית: שמח) הוא בר אוכל שנוצר על טהרת הקוקטיילים המיוחדים שלנו, האוכל המדויק של השפית ליאור אוחיון וחוויה מיוחדת בשקיעה התל אביבית. המקום פועל כל יום מהשעה 18:00 ועד לאחרון הלקוחות, לשקיעה עם כוס יין, אירוע עסקי או פרטי".
יצאנו שבעים, מרוצים ומעט מבושמים לטיול בטיילת הסמוכה, וידענו שזה מקום שעוד נשוב אליו, ללא ספק.