תופתעו לגלות שגם בירקות כדאי לחזור אל השורשים
מצרכים:
1 קולורבי
3 גזרים
1 תפוח עץ גנרד סמית
4 צנוניות
חצי כרוב אדום
צרור עלי כוסברה
1 סלק טרי
מטבע ג'ינג'ר
1 בצל ירוק
5 כפות סומסום קלוי
5 כפות שמן סומסום
3 כפות חומץ בלסמי
הכנה:
- בעזרת קולפן ממארז "סלייסר" פורסים ז'וליינים מכל הירקות ומעבירים לקערה.
- קוצצים מטבע ג'נג'ר ופורסים בצל ירוק לפרוסות דקות.
- מערבבים את כל המרכיבים יחד, מוסיפים שמן סומסום, חומץ בלסמי ומפזרים מעל סומסום קלוי.
המתכון באדיבות מארז הקולפנים COMBO מבית ' SLICER', להשיג בלעדי ב'כרמל דיירקט'