האחות נארימן סלאמה הציעה לילדה, שפרצה בבכי כאשר נדרשה לעבור בדיקה רפואית, לצלם את תהליך ההתגברות על הפחד ולהציג את הסרטון בפני חבריה לספסל הלימודים
ילדה מכרמיאל תוכל לקבל תרופות המכילות פניצילין בזכות תושייה של אחות. כשהיתה תינוקת, סבלה המטופלת מפריחה לאחר שימוש במוקסיפן, והרופאים חשדו שהיא רגישה לפניצילין. מכיוון שבספרות הרפואית מדווח כי כ-70 אחוז מהאנשים המוגדרים "רגישים לפניצילין" אינם באמת רגישים לחומר, החליטה רופאה של "שירותי בריאות כללית", מומחית בתחום האלרגיה בקרב ילדים, לשלוח את הילדה לבדיקה שתקבע אם היא אכן רגישה לפניצילין. ואולם, הילדה חששה שהבדיקה מלווה בכאב ופרצה בבכי, וכשאמה ניסתה להרגיעה, הבכי רק גבר.
האחות האחראית במחלקה, נארימן סלאמה, חשבה על פתרון יצירתי והזמינה את הילדה לשיחה בחדרה. סלאמה הודתה שמדובר בבדיקה הכרוכה בכאב, והציעה שהאם תצלם את ההליך בטלפון הסלולרי, ולאחר מכן הסרטון יוצג בפני חבריה של הילדה לספסל הלימודים, כדי להראות להם כיצד התגברה על הפחד.
הילדה הסכימה, ולאחר שתי בדיקות שתיעדה האם, התברר כי המטופלת הצעירה אינה רגישה לפניצילין. מאוחר יותר דיווחה האם, כי בתה אכן הציגה את הסרטון בפני חבריה.
מנהל המחלקה לאלרגיה במרכזים הרפואיים כרמל ולין בחיפה, ד"ר שי כהן: "אלרגיה לפניצילין היא תופעה נפוצה, ואחוז גבוה באוכלוסייה נושא את התווית 'אלרגי לפניצילין', אך כ-70 אחוז מהם אינם באמת אלרגים. ישנן מספר סיבות לכך, בהן אבחנה מוטעית והימנעות מנטילת התרופה במשך שנים רבות, שגורמת להיעלמות הרגישות. כמו כן, כיום מיוצר פניצילין משופר, ללא עקבות של פולימרים".