במסגרת מיזם "אמונה בדרך", חוות הסטודנטיות יומיים של אמנות, טבע, התבוננות ויצירה
תלמידות החוג לאמנות של מכללת אמונה השתתפו במיזם "אמונה בדרך", במסגרתו חוות הסטודנטיות יומיים של אמנות, טבע, התבוננות ויצירה. התכנית התקיימה בעמק האלה, המקום בו גבר דוד המלך על גוליית. הסטודנטיות נהנו מסדנאות והרצאות, בדגש על האירועים ההיסטוריים שהתרחשו בסביבה ועל אישיותו של דוד המלך. הסטודנטיות ביקרו באנדרטת מגילת האש, המשיכו לדרך הפסלים, ומשם לתל עזקה. את ההדרכה במקומות הללו העביר ראש המכללה עמוס ספראי, המתמחה בחיבור הייחודי בין נופי הארץ לסיפורי התנ"ך והמקרא. משם המשיכו הבנות לסדנאות, אמנות בטבע והתבוננות עצמית. הסטודנטיות יצרו מנדלה צבעונית בטבע, ביקרו בסטודיו לקרמיקה "אדמה" והתנסו באיור במרחבים הפתוחים של עמק האלה. הן ביקרו בכפר אמנות אקולוגי בקיבוץ הל"ה שם קיבלו סדנא "גוף- נפש". נקודה מעניינת במהלך "אמונה בדרך" הייתה הרצאתו המרתקת של האמן פורת סלומון, תושב היישוב בת עין ששוחח עם הסטודנטיות על אמנות ואמונה.
ד"ר ענת חן התייחסה בדבריה אל המהות והמטרה מאחורי התכנית: "אי אפשר לחנך לאמנות אם האמן יושב כל היום בסטודיו, בדלתיים סגורות. האמנות מתכתבת עם המרחב. אמנית אמיתית מכניסה את האמנות למקום בו היא מסתובבת, ומנגישה אותה. כך נוצרים חיבורים ייחודיים כמו דרך הפסלים למשל. כך מחנכים לאמנות אמיתית".
מקיבוץ נתיב הל"ה נסעו הסטודנטיות לכפר עציון, שם צפו בחזיון האור-קולי, שמעו את סיפורה של פלוגת הל"ה ואת סיפור נפילת הגוש. "האוטובוס שלקח אותנו לכפר עציון היה ממוגן ירי וממוגן אבנים, אנחנו בשנת 2015 במדינת ישראל והגוש בידינו" סיפרה ד"ר ענת חן "ובכל זאת, הרבה השתנה מאז והרבה נשאר אותו דבר".