השף-קונדיטור מיקי שמו משיק לקראת חג הפורים קולקציית אוזני המן ייחודית עם מגוון מילויים ובצקים שונים
שזיפים ביין, ריקוטה וצימוקים או תרד? רגע לפני המסכות והרעשנים, רשת "קונדיטוריית שמו" של השף-קונדיטור המוערך, מיקי שמו, משיקה קולקציית אוזני המן עם מגוון מילויים, כדוגמת גבינת ריקוטה וצימוקים, שזיפים ביין, מרציפן ושוקולד לצד בצקים שונים העוטפים את אוזני ההמן – בצק פריך או בצק שמרים שמחזירים אותנו לטעמי ילדות ולראשונה מציעה אוזני המן במילוי מלוח של תרד כהשראה מה-"פטאייר" מאפה לבנוני מסורתי.
הקולקציה של שמו מציעה גם את אוזני המן המסורתיות במילוי פרג, אגוזים או תמר מג'הול, ואף מציעה השנה אוזני המן מבצק פריך ללא סוכר במילוי פרג או אגוזים.
בכדי להעשיר את משלוח המנות עם עוגיות נוסטלגיות "בטעם של פעם", קולקציית פורים של "קונדיטוריית שמו" כוללת גם עוגיות מעמול עם אגוזים / תמרים, ועוגיות רחת-לקום לבנוניות מסורתיות, העשויות מבצק פריך על בסיס שמנת.
בין המוצרים המוצעים בקולקציית פורים של הקונדיטוריה:
אוזני המן מבצק פריך במילויים שונים – שזיפים ביין / מרציפן / תמר מג'הול /חלווה שוקולד/ פרג / אגוזים / שוקולד/ (קופסאות במשקל 350 גרם: 38 ש"ח לקופסא)
אוזני המן מבצק פריך ללא סוכר – מילוי פרג או אגוזים (קופסאות במשקל 350 גרם: 38 ש"ח לקופסא)
אוזני המן מבצק שמרים – מילוי פרג / ריקוטה וצימוקים / אגוזים/ פטאייר- תרד (5 ש"ח ליחידה)
עוגיות מעמול (קופסאות במשקל 400 גרם: 38 ש"ח לקופסא)
עוגיות רחת לקום (קופסאות במשקל 400 גרם: 35 ש"ח לקופסא)
רשת "קונדיטוריית שמו"
www.shemo.co.il
אודות קונדיטוריית שמו
רשת "שמו הקונדיטוריה" הוקמה בשנת 1992 על ידי רותי ואיציק שמו, שהתמחו במאפים ודברי מתיקה באזור הצפון. החנות הראשונה זכתה להצלחה רבה וכבשה את ליבו של הדור השני במשפחה, שהחליט להצטרף לעסק המשפחתי ולקח את החזון קדימה. על פיתוח הקולקציות של הרשת מופקד הקונדיטור מיקי שמו, שהפך בשנים האחרונות לאושיה בתחום הקולינארי בישראל, ונחשב ליועץ מבוקש בתוכניות הבישול והאירוח בערוצי המדיה השונים.