האם ויויניו הכשרה בפתח תקווה שווה המתנה של שבועיים הזמנה מראש ?התשובה בקצרה היא כן
ובאריכות, אם אתם רוצים לדעת למה, נתחיל מההתחלה.
התקשרתי לקבוע מקום לויוניו ונאמר לי שבגלל שיש להם צוות חסר הם לא קובעים מקום לזמן הקרוב רק לעוד שבועיים
אוקיי עוד שבועיים מצויין לי קבעתי מקום וחיכיתי בינתיים עם הצד האיטלקי שלי בשקט.
על השולחן המתינו לנו כוסות יין גדולות מפיות וסכום. מלצרית נחמדה וחייכנית הביאה תפריטים מכובדים
״מה מומלץ?״ סקירה קצרה מצידה גרמה לנו להזמין מספר מנות לטעימה ריזוטו סלק, לזניה חצילים, פולנטה ,פטוציני פונגי, כל המנות תוך 20 דקות היו על השולחן עם הוראות מיוחדות לכל מנה .
המלצרית החביבה גם פינקה אותנו בלחם פוקצה עם שמן זית נוטף מטעם בנוסף, שמחים וצוללים לבריכת השמנת התחלנו.. הלזניה מלאת החצילים והטעם עם הרוטב הנוטף משחקת בפה בצורה עדינה מרגישה אפויה בדיוק במינון הנכון מגיעה כמנה מרובעת עם שלל טעמים שנעימים בפה.
לאחר מכן הפולנטה הקצת מחוספסת מעורבבת עם השעועית הירוקה והפטריות מלוחה במידה הנכונה, מנה מכובדת למרות שקוראים לה ״מנת פתיחה״, הריזוטו סלק מיוחד במינו במראה חגיג ומחייך עדין וטעים והפטוטיני ארוך ומסתלסל בפה יחד עם רוטב פטריות חזק ועשיר בגבינות.
מעבר למנות הטעימות והטעמים המיוחדים המלצריות תמיד נכחו תמיד חייכו החליפו מפיות הביאו סכום חדש אספו צלחת ריקה ודאגו להראות נוכחות אהבנו מאוד את היחס.
גם מנהלת המשמרת הסתובבה לא פעם ולא פעמיים בין השולחנות , תמיד עם חיוך ותמיד נכונה לעזור, לקינוח החלטנו לבדוק את הנמסיס עוגת שוקולד עשריה מקושטת בפרח ריחני רוטב שוקולד , העוגה טעימה עשירה וגדולה חשבנו שאולי היה כדאי להגיש אותה חמה יותר אך נהננו ממנה מאוד